Crvena jabuka na Roštiljijadi: Žera i pored lošeg zdravstvenog stanja izašao na binu i „zapalio“ Leskovac

ROŠTILJIJADA Lepa Brena na prepunom bulevaru pevala svoje najpopularnije hitove
31/08/2019
Prijem za Riblju Čorbu i Van Gog: Vi ste ozbiljni domaćini, uživamo da sviramo u Leskovcu
31/08/2019

Crvena jabuka na Roštiljijadi: Žera i pored lošeg zdravstvenog stanja izašao na binu i „zapalio“ Leskovac

Mučnina i jaki bolovi u stomaku nisu sprečili frontmena popularne sarajevske grupe da se popne na binu i zapeva neke od svojih najvećih hitova starih i preko trideset godina.

Simbolično, pesmom „Da me boliš“ otvoren je koncert u centru Leskovca, a u publici koja je odrastala uz muziku Crvene jabuje, kao i one koja se još uvek nije bila ni rodila, orili su se i startiji hitovi poput: „Tugo, nesrećo“, Bježi kišo s prozora“, Dirlija“, „Volio bih da si tu“…

Iako je Žera zbog zdravstvenih problema odložio konferenciju za medije za sutradan, pre odlaska iz Leskovca, i ove večeri su momci iz Crvene jabuke pokazali da su sjani muzičari, koji su od prve krenuli sa najvećim hitovima.

U jednom trenutku, negde na polovini koncerta, došlo je do tehničkih problema. Crvena jabuka je napravila stanku, ali je publika nastavila da peva prekinutu pesmu. Čak je i Žera morao da moli okupljene Leskovčane da budu malo tiši kako bi tehničko osoblje naštelovalo sve kako treba. Koncert je ubrzo nastavljen na oduševljenje prisutnih i trajao je do jednog sata iza ponoći.

Oni koji su se našli u publici večeras bili su sjajni i glasni, a najsipatičniji su zapravo bili tinejdžeri koji su sve hitove „Jabuke“ znali napamet.

Žera, koji je u jednom trenutku čak na bini zapalio i cigaretu, poručio im je da su mu oni dali snagu da večeras peva na svetkovini roštilja.

Tekst i slike preuzete sa sajta JugMedia

Podelite sa prijateljima...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter