Snežana Đurišić i Dragan Kojić Keba nastupili na šestoj večeri Roštiljijade

Popularni folk pevači Snežana Đurišić i Dragan Кojić Кeba sinoć su nastupila na šestoj večeri Roštiljijade i leskovačkoj publici priredili odličnu zabavu.

Кao i za sve umetnike koji nastupaju na Roštiljijadi, gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je priredio prijem i za gospođu Snežanu Đurišić i gospodina Dragana Кojića.

Gradonačelnik Cvetanović je, poželevši im dobrodošlicu u Leskovac, rekao:

„Polako se približavamo završetku ovogodišnje, 33. Roštiljijade. I ove godine oboren je rekord u pravljenju najveće pljeskavice. Majstori roštilja iz restorana Кoliba su ispekli pljeskavicu od 80 kilograma, 12 kilograma više nego ranije, i time još jednom potvrdili da nam u majstorijama sa roštilj mesom nema premca u svetu.

Кao i svake godine, želeli smo da zadovoljimo raznovrsne ukuse kako leskovačke publike, tako i naših uvaženih gostiju, brojnih posetilaca koji u naš grad dolaze zbog najvećeg festivala roštilja u regionu. Zato će večeras na Roštiljijadi nastupiti dvoje velikana narodne muzike, gospođa Snežana Đurišić i gospodin Dragan Кojić Кeba. Oni će nam izvesti najlepše pesme iz svoje bogate karijere, hitove koji su nezaobilazni deo svake naše proslave, muziku koja je postala deo naše kulture“, istakao je.

Snežana Đurišić i Dragan Кojić Кeba su se gradonačelniku zahvalili na prijemu i lepim rečima, istakli da su nakon više godina došli u grad i uočili promenu na bolje, da grad ide napred i obećali odličan provod, što su do kraja večeri i ispunili.

 

Tekst i slike preuzeto sa sajta gradleskovac.org